was successfully added to your cart.

Wedstrijd live op TV OOST!

By | Nieuws | No Comments

Onze wedstrijd zal dit jaar voor het eerst LIVE te zien zijn op TV OOST. Geen tv in de buurt? Bekijk de wedstrijd dan op uw mobiel apparaat via livestream! U hoeft dit jaar dus geen seconde van onze wedstrijd te missen. Hier alvast onze affiche!

Campagnebeeld 2017!

By | Nieuws | No Comments

Met 16 overwinningen werd Timothy Dupont vorig jaar zegekoning bij de profs. Zo mocht hij onder andere het zegegebaar maken in ‘Dwars door de Vlaamse Ardennen’ en ‘Nokere Koerse’. Als bekroning voor zijn schitterend seizoen werd hij terecht verkozen tot ‘Ijzeren Briek’ 2016. In ‘Dwars door de Vlaamse Ardennen’ bleek Timothy Dupont duidelijk de sterkste renner in koers te zijn. Op een loodzwaar parcours dat bestaat uit een opeenvolging van hellingen en kasseistroken, gaat de overwinning vrijwel altijd naar de sterkste. Hierop hebben wij ons dan ook gebaseerd bij het ontwerpen van het campagnebeeld van de vierde editie van ‘Dwars door de Vlaamse Ardennen’. Hier geldt de wet van sterkte. Punt.

Wetterse Dakwerken-Trawobo-VDM CT neemt plaats Crelan-Vastgoedservice in

By | Nieuws | No Comments

Het Crelan-Vastgoedservice Continental Team heeft na een knappe seizoensstart een wildcard kunnen bemachtigen voor de Vierdaagse van Duinkerke (Frankrijk – UCI 2.HC). Hierdoor dienen zij helaas verstek te geven voor onze wedstrijd. Streekploeg Wetterse Dakwerken-Trawobo-VDM CT neemt hun plaats in. Met ervaren renners als David Motte en David Desmecht, beiden elk jaar goed voor enkele overwinningen, kunnen zij zeker een rol van betekenis spelen.

wetterse